SVÆRM i Rundetaarn 03.10. - 28.02.2021 (forlænget)

Udstillingen består af et stort fælles projekt med utallige små elementer ophængt i en eller flere sværme. Ydermere udstiller vi hver især individuelle, personlige værker. Små familier inden for mere traditionelt flet, men også mere eksperimenterende emner.

Vores samarbejde i Baskets4life har gennem årene udviklet sig til dybe venskaber og forståelse for forskellighed. Vores fælles værker og udstillinger er båret af hvad man med et moderne ord kunne kalde sværmintelligens.

”Myrer og bier har som individuelle insekter en beskeden intelligens, men samlet optræder de med en forbløffende intelligens, som vi mennesker måske kan lære af. Insekterne har ingen ledere og er ikke underkastet nogen form for central styring, men samlet optræder de med en forbløffende intelligens”

(Uddrag fra Ole Hartling ”Sværmintelligensens mysterier”, Kristeligt Dagblad, august 2005)

En sværm virker styret, men er ustyrlig. Den ser meget organiseret ud, men den er ikke nem at dirigere. Baskets4life forbinder nerven og energien i en sværm med vores måde at arbejde på. Vores arbejde spredes og samles for endelig at mødes og forene de mange elementer i et fælles udtryk: udstillingen. Baskets4life er forbundet med naturmaterialer, hvilket klart afspejles i værkerne.

Baskets4life - SVÆRM i Rundetaarn Baskets4life - SVÆRM i Rundetaarn Baskets4life - SVÆRM i Rundetaarn Baskets4life - SVÆRM i Rundetaarn Baskets4life - SVÆRM i Rundetaarn Baskets4life - SVÆRM i Rundetaarn