Eva Seidenfaden

Eva Seidenfaden

Vissinggaard
Nedenskovvej 4a
DK-8740 Brædstrup
Danmark
T: +45 75 75 14 05
M: +45 30 25 75 75
Fax: +45 75 75 36 12
eva@seidenfaden.net
www.Vissinggaard.dk

Jeg rejser meget og møder spændende folk, der interesserer sig for flet. Jeg elsker at forene flettere og kunstnere i forskellige sammenhænge, ikke mindst i kvindeprojekter i Afrika.

Rejserne har bl.a. andet ført mig til Dordogne i Frankrig og til Burkina Faso i Afrika, hvor jeg er blevet fascineret af forskellige former for spiralflet. At arbejde med spiralen som grundform bibringer mig hver gang en erfaring om selve livet. For hver gang man er kommet en omgang er man blevet klogere – selve rytmen gentager sig igen og igen – En iagttagelse, der kan overføres til mange andre sammenhænge i tilværelsen og give håb om at tingene flytter sig, om end tilværelsen ellers synes bare at køre i ring.

Min glæde ved at knytte kontakter og danne netværk har bl.a. ført til dannelsen af Baskets4life. Et forum hvor man deler og udveksler erfaringer og ideer. Vi prioriterer samværet og mærker styrken ved at arbejde sammen med hver vores forskellige kvaliteter. Et forum hvor vi har fælles fokus på enten udstillingsopgaver, installationer eller undervisningsopgaver. Et samvær, der rummer interesse og omsorg for hinanden.

Det er herligt at kunne boltre sig i sådan en sammenhæng og oven i købet være med til at skabe rammer, der åbner for nye muligheder for fremtiden.

Eva Seidenfaden kurve Eva Seidenfaden kurve Eva Seidenfaden kurve Eva Seidenfaden kurve Eva Seidenfaden kurve Eva Seidenfaden kurve Eva Seidenfaden kurve